Nagelstyliste opleiding Sittard

Bij Nagelstudio MargrietNagelstyliste opleiding Sittard kunt u ook terecht voor een nagelstyliste opleiding in Sittard. U kunt de volgende basiscursussen volgen:

  • Gel
  • Acryl
  • Nail art
  • Manicure

Basiscursus en aanvullende modules

Naast de basiscursussen van de nagelstyliste opleiding in Sittard kunt u ook aanvullende modules volgen. Bijvoorbeeld de modules french, acryl voor nagelbijters, machinevijlen en sjabloon of tip. Er is ook een speciale cursus over werken met colorgel on -acryl. In deze cursus komen ook hygiëne, anatomie en pathologie aan bod. Ook wordt er aandacht besteed aan de nazorg.

De lessen vinden plaats op zaterdag. Voor startdata van de nagelstyliste opleiding in Sittard en prijzen kunt u contact opnemen met Nagelstudio Margriet.

Workshop nail art

U kunt bij Nagelstudio Margriet ook workshops volgen. Tijdens de seizoensgebonden nail arts workshop leert u meer over nagelverfraaiing.  Bij nail-art wordt de nagel eerst voorzien van de gel of acryllaag. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar met en zonder glitters. Vervolgens wordt de nagel versierd met strass steentjes, stickers, decals en inlays zoals fimo, confetti of hexagons. Ook stripers, verf en stamping art behoren tot de mogelijkheden. De workshops zijn voor iedereen toegankelijk en worden in kleine groepjes gegeven. De benodigde materialen zijn niet inbegrepen maar kunnen ter plekke worden aangeschaft. Voor meer informatie over onze opleidingen en workshops kunt u contact opnemen met Nagelstudio Margriet. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons dan op Facebook.