Cavitatie

Ultrasone cavitatie het alternatief voor liposuctie

Weg vetophopingen, lovehandles, zwembandje…. hallo platte buik!Cavitatie

Veel vrouwen, maar ook mannen hebben last van overtollig vet en cellulitis. Gezonde voeding en regelmatig sporten alléén zijn meestal niet voldoende om deze ongemakken op te lossen. Zeker als het gaat om de probleemzones, zoals buik, heupen en billen. En liposuctie mag dan door velen worden gezien als het ultieme redmiddel, een dergelijke behandelwijze is en blijft risicovol. Om over de vaak pijnlijke bijwerkingen en het torenhoge kostenplaatje nog maar te zwijgen…

Ultrasone cavitatie is hét alternatief: afslanken op de gebieden waar u dat wenst. Een behandeling met het effect van liposuctie, zonder gevaarlijke operatie, injectie of littekens.
Ultrasone cavitatie is dé methode om overtollig vet en cellulitis te verwijderen!

Ultrasone cavitatie is dé manier om vet veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen. Laagfrequent ultrasone geluidsgolven maken allereerst het overtollige lichaamsvet vrij. Vervolgens wordt het vet op een geheel natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd. Dat alles maakt cavitatie tot het beste alternatief voor liposuctie. Na slechts enkele behandelingen bereikt u het resultaat van liposuctie, zonder een pijnlijke operatie en blijvende littekens. De cavitatie behandeling is veilig, pijnloos en bewezen effectief.

De voordelen

– Direct meetbaar resultaat na slechts één
behandeling
– Afslanken in centimeters, zonder te sporten
– Vet definitief weg
– Reductie van cellulitis
– Zeer plaatselijke behandeling mogelijk
– Geen operatie, narcose of injecties
– Geheel pijnloos

Wat zijn de resultaten?

Het eerste resultaat is direct meetbaar na slechts één behandeling. De resultaten zijn verschillend per persoon, maar gemiddeld zult u een vermindering van 2 tot 6 centimeter in omtrek kunnen meten per behandeling.

Zijn de resultaten van ultrasone cavitatie blijvend?

Omdat het membraan van de vetcellen geen functie meer heeft en de vetcel geen capaciteit meer heeft om het vet vast te houden, wordt het ingekapseld en uitgescheiden. Het resultaat is definitief: ons lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan. Echter is ons lichaam wel in staat om bij een ongezonde levensstijl opnieuw (lege) vetcellen (welke niet door de cavitatie behandeling zijn bereikt) als opslag voor vetten te gebruiken. Om op gewicht te blijven is het belangrijk om een gezond eetpatroon aan te houden en indien mogelijk ook sport, hierdoor worden nog betere resultaten behaald.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen verschilt per persoon en is afhankelijk van het resultaat dat u wenst te bereiken. Tijdens het consult wordt dit met u besproken en kunt u in overleg een behandelplan samenstellen.

Behandelzones

– Taille
– Buik
– Dijen
– Billen
– Heupen
– Benen
– Armen

Huidverstrakking met Radiofrequentie

De huid veroudert als gevolg van een natuurlijk, biologisch proces maar ook door luchtverontreiniging, stress, zonlicht, levensstijl en medicijngebruik. Elk jaar verliezen we een percentage van ons natuurlijke collageen. Dit resulteert in een verslapte huid met verminderde elasticiteit, veranderde huidtextuur, lijntjes en rimpels; allemaal zichtbare ouderdomsverschijnselen. Naarmate men ouder wordt, neemt de celdeling af. Als gevolg hiervan stagneert de natuurlijke vochtregulatie en vermindert de elasticiteit.

Collageen en elastine zijn de ondersteunende basisproteïnen van de huid, die ervoor zorgen dat de huid stevig en veerkrachtig is. Naarmate de jaren vorderen, resulteert een vermindering van collageen in huidverslapping. De huid verliest haar soepelheid. Vanaf 25 jaar maakt de huid geleidelijk minder collageen aan, wat het ontstaan van rimpels en een verslapte huid tot gevolg heeft. Tijdens de menopauze zal dit proces drastisch versnellen.

Met de RF-behandeling kunnen wij dit proces nu tegen gaan door middel van pulsen die de huid binnendringen.

Hoe werkt een RF-behandeling?

Tijdens deze behandeling zal er een gel worden aangebracht op het te behandelen gebied. Dit geleidt de energie in de huid. Vervolgens wordt de behandelkop op de huid geplaatst en dringen de pulsen de huid binnen. Deze pulsen kunnen als licht prikkelend worden ervaren. Het is mogelijk dat na de behandeling een lichte roodheid en warm gevoel op de huid waarneembaar zijn. Deze verschijnselen verdwijnen doorgaans binnen een uur na de behandeling.

Voor wie is de Radiofrequentie bestemd?

Er is geen beperking qua leeftijd of huidtype. Als u een huid wenst die er gladder, strakker en frisser uitziet en aanvoelt dan is deze behandeling beslist voor u.

Is de behandeling klinisch getest?

Radiofrequentie-behandelingen werden klinisch getest en hebben reeds bewezen de huid te verstrakken, met als resultaat een jongere huid. Iedereen die behandeld wordt met Radiofrequentie mag een gladdere en strakkere huid verwachten, met resultaten die variëren van persoon tot persoon.

Prijzen

Behandelgebied Losse behandeling Inclusief RF behandeling Kuur 6 x 6x inclusiefRF
Buik € 150,- € 195,- € 800,- € 1.050,-
Dijen buitenkant € 150,- € 195,- € 800,- € 1.050,-
Dijen binnenkant € 150,- € 195,- € 800,- € 1.050,-
Dijen binnen- en buitenkant € 250,- € 340,- € 1.350,- € 1.600,-
Billen € 150,- € 195,- € 800,- € 1.050,-
Bovenarmen € 150,- € 195,- € 800,- € 1.050,-
Binnenkant knieën € 150,- € 195,- € 800,- € 1.050,-
Taille (love handles) € 150,- € 195,- € 800,- € 1.050,-