Nagelsalon Sittard

Bent u op zoek naar Nagelsalon Sittardeen nagelsalon in Sittard? Dan bent u bij Nagelstudio Margriet aan het juiste adres.

Stylen

Uw nagels kunnen op twee manieren gestyled worden: met gel of met acryl. Hiermee zijn verschillende vormen en lengtes te realiseren. U kunt kiezen voor een french manicure, naturel of nagels met een kleurtje. Nagelstudio Margriet heeft ook een speciaal nagelbijtarrangement. Hiermee heeft u direct mooie nagels die ook mooi blijven.

French manicure

Bij een french manicure wordt de tip van de nagel met een speciale acryl of gel behandeld. Het nagelbed wordt behandeld met een roze acryl of gel. U kunt ook de nagel verlengen zonder de tip wit te maken en het is ook mogelijk om een nagel die al lang genoeg is te versterken met een laagje gel of acryl. Met een french manicure zien uw nagels er natuurlijk uit. Ook voor french manicure kunt u terecht in onze nagelsalon in Sittard.

Nail art

Met nail-art wordt uw nagel versierd. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden en materialen. We hebben verschillende kleuren gel en acryl, met en zonder glitters. Vervolgens kan de nagel versierd worden met strass steentjes, stickers, decals en inlays zoals fimo, confetti of hexagons. Ook stripers, verf en stamping art behoren tot de mogelijkheden. Heeft u zelf een voorbeeld? Neem het gerust meer naar de nagelsalon in Sittard.  

Wilt u ook mooie nagels? Maak dan een afspraak bij Nagelstudio Margriet. De nagelsalon van Sittard. U kunt telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen.