Cavitatie

Wilt u afslanken? ProbeerCavitatie dan de de ultrasone cavitatie methode bij Nagelstudio Margriet. Met deze methode wordt overtollig vet en cellulitis verwijderd. De ultrasone cavitatie heeft hetzelfde effect als liposuctie maar dan goedkoper en zonder operatie.

Laagfrequente ultrasone geluidsgolven

Bij deze pijnloze behandeling wordt behulp van laagfrequente ultrasone geluidsgolven het overtollige lichaamsvet vrij gemaakt. Dit vet wordt vervolgens op natuurlijke wijze afgebroken en afgevoerd. Het gewenste resultaat wordt in slechts enkele behandelingen behaald.

Er zijn verschillende behandelzones. Zo kan cavitatie toegepast worden op:

  • taille
  • dijen
  • billen
  • buik
  • heupen
  • benen
  • armen

 

Blijvend resultaat

Het behaalde resultaat is blijvend. Door de behandeling heeft de vetcel geen capaciteit meer om vet vast te houden. De cavitatie methode is veilig, pijnloos en bewezen effectief. De resultaten verschillen per persoon maar gemiddeld kunt u een verschil van 2 tot 6 centimeter meten per behandeling.

Behandelplan

Tijdens het eerste consult wordt besproken welke zones u aan wilt pakken en hoeveel u wilt verliezen. Aan de hand daarvan wordt een behandelplan opgesteld. U kunt al een cavitatie behandeling volgen vanaf € 150,00 per gebied.

Openingstijden

Bij Nagelstudio Margriet kunt u ook terecht voor het stylen van uw nagels, manicure, pedicure en massages. Alle behandelingen zijn op afspraak. Behandelingen zijn mogelijk van maandag tot en met vrijdag. Op maandag is de studio open tussen 14.30 en 18.00 uur. Op dinsdag is de studio tussen 14.30 en 18.00 uur geopend. Op woensdag en donderdag kunt u terecht tussen 14.30 en 18.00 uur en 19.00 en 20.00 uur. Op vrijdag zijn we geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Zaterdag is op aanvraag.