Afslanken Sittard

Voor afslanken in SittardAfslanken Sittard kunt u terecht bij Nagelstudio Margriet. Met behulp van de ultrasone cavitatie methode of de ontspannende bodypakking kunt u centimeters kwijt raken.

Cavitatie

Met laagfrequente ultrasone geluidsgolven wordt plaatselijk lichaamsvet losgeweekt en vrij gemaakt. Vervolgens wordt dit op natuurlijke wijze afgebroken en afgevoerd. Deze veilige en pijnloze behandeling geeft hetzelfde resultaat als liposuctie maar dan zonder het hoge kostenplaatje en pijnlijke operatie. Wilt u afslanken in Sittard met de cavitatie methode? Tijdens het eerste consult worden de behandelzones bepaald en wordt er gekeken hoeveel behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld. Met cavitatie kunt u per behandeling ongeveer 2 tot 6 centimeter afslanken in Sittard.

Bodypakkings

Bij deze behandeling worden katoenen bandages, doorweekt met aloë vera, om het lichaam gewikkeld. Deze aloe vera body wrap is een natuurlijke manier om centimeters kwijt te raken en de huid zacht en strak te maken. Een andere bodypakking is de kaneelcreme body wrap. Bij deze wrap wordt gebruik gemaakt van speciaal milieuvriendelijk folie. Eerst wordt de huid behandeld met kaneelcrème. Daarna wordt de folie met een speciale techniek aangebracht. De kosten voor een bodypakking bedragen € 7,50 per keer per gebied.

Met deze behandelingen kunt u afslanken in Sittard en de nodige centimeters kwijt raken. Wilt u een afspraak maken voor een consult? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken. Wilt u op de hoogte blijven van Nagelstudio Margriet? Volg ons dan op Facebook.